Relax onder de Zuid-Tiroolse zon met ons wellnessrecept. We dompelen je onder in de rijke wellness cultuur van Zuid-Tirol en werken af met natuurlijke geheimen, gemaakt om van te genieten.

Fiets doorheen de Romeinse geschiedenis

Proef de geschiedenis van het Romeinse Rijk en fiets samen langs Via Claudia Augusta. Een oude handelsweg van 70 km langs levendige stadjes, rustige dorpjes en overblijfselen van een bewogen geschiedenis. Gezellig met je kinderen of rustig met z’n twee. Combineer je fietstocht met al het lekkers dat de restaurants langs de weg te bieden hebben. Voor meer informatie, klik hier.

Het mooiste uitzicht van Zuid-Tirol

Snijd je stress weg bij de beste openluchtcinema van Zuid-Tirol. Geen nieuwste Leonardo DiCaprio film met luide mensen op de zetels achter je. Wel een oase van rust met fantastische uitzichten over de Val d’Adige/Etschtal. Dresseer je dag met heerlijke zonsopgangen en geniet van warme zonsondergangen. Voor extra informatie, klik hier.

Kom tot rust in Zuid-Tiroolse wellness-boerderijen

Hak je zorgen fijn op één van de Zuid-Tiroolse wellness-boerderijen. Geniet van de generatie op generatie overgeleverde kennis van de boeren en boerinnen, gecombineerd met de nieuwste inzichten over een gezonde levensstijl. Ontspan met hooi-of melkbaden, massages, schoonheidsmaskers en druiven-of knipkuren. Voor extra informatie over dit en zoveel meer, klik hier.

Onvergetelijk lichtspel op de Dolomieten

Smelt weg bij het onvergetelijke spel van licht en kleuren op de bergtoppen van de Dolomieten. Start je dag met het kijken naar de eerste zonnestralen in de ochtend. Geniet vervolgens van de weerspiegeling van de lucht over de middag. Ontspan als laatste bij de aanblik van bergen in vuur en vlam, badend in het licht van de ondergaande zon. Krijg de smaak van Zuid-Tirol echt te pakken bij het zien van dit indrukwekkende spektakel. Voor meer informatie, klik hier.

Geniet van een helend hooibad

Ontspan na een dagje wandelen met een helend hooibad. Al jaren zweren Zuid-Tirolers bij de geneeskrachtige werking hiervan. Het ideale recept voor een betere doorbloeding, stofwisseling en het einde van al je reumatische klachten. Voor meer informatie, klik hier

Hete wereldmuziek op warme avonden

Besprenkel je warme zomeravonden met hete wereldmuziek! Dans mee tussen palmbomen en waterlelies op het drijvende podium en proef van het beste in muziek dat de verschillende continenten te bieden hebben. Voor tickets en extra informatie, klik hier.

Ontspan in Terme Merano

Kruid je dag met een heerlijke uitstap naar Terme Merano, een spa midden in het wellnessdorpje Merano. Ontspan in de 25 zwembaden, zweet in de verschillende saunas, sport in het fitnesscentrum en kom tot rust in het spapark. Ideaal voor een gezonde dosis relaxatie, een snuifje indrukwekkende architectuur en een vleugje rust. Voor meer informatie, klik hier.

Waterplezier in Zuid-Tirols bekendste meer

Giet avontuur over je vakantie en bezoek één van Zuid-Tirols bekendste plekken: het Reschen meer. Vul je dag met wandelen, fietsen, surfen en zwemmen tijdens de zomer. Koel na het sporten af in de schaduw van de bomen en bewonder de Romaanse kerktoren in het midden van het meer. Voor meer informatie, klik hier